Hello everyone..!! Welcome to my DIARIES bloggers..!! ~

Tuesday, 22 May 2012

I got a 'BIEBER' fever..hehe~

Hye semua..!!
Assalamualaikum.. 

Hurmmm..masuk hari nie dah 4 hari dah saya demam..x tau lar macam mana boley kene demam nie..nk kata men hujan x or slalu kene embun p0wn x..huhu..x tau lar bile nk baik nie..dah makan ubat p0wn still x jalan jugak..ish3.. :(

Nak tau ubat ape yang syah makan..hehe..  PANADOL SOLUBLE >,<


nie lar ubat yang syah selalu guna if demam + selsema dengan minum air 
100 PLUS ^_^


Ermmm..biasa nya lau demam minum air nie 2 botol n panadol ue 4 biji satu hari p0wn dh cukup dh untuk baik demam..tp kali nie len sket lorh demam nye c0z dh bnyak2 kali amek p0wn still demam nye x surut..huhu..dah susah syah nk gi besukan or kuar mane2 c0z badan x larat sgt nk pi mane2..juz dok umah jewp 2 and 3 hari nie..ish3

Pape p0wn syah x sdey or menyesal sbb sakit nie.. FW syah slalu pesan kat syah yang sakit nie sebenarnya dapat meleburkan dosa-dosa kita..so,jgn mengeluh if dapat sakit pape..hehe..juz berdoa kat Allah S.W.T untuk disembuhkan segala penyakit sebab Tuhan yang memberi penyakit dan DIA juga yang menyembuh penyakit.. :)

Konklusinya,if you guyz diserang ape2 penyakit jangan sesekali mengeluh lagi2 memaki hamun penyakit itu c0z x baik2..seelok-eloknya kita banyak2 kan berdoa pada Allah supaya kita sentiasa sihat tubuh badan dan disembuhkan dari pelbagai penyakit.. InsyaAllah segalanya akn selamat..hehe..

So,tue jewp entry kali nie..jari-jemari syah nie p0wn dah x larat nk tliz panjang2..hehe..harap kowg sume dapt doakan agar syah dapat sembuh sepenuhnya and doakan kita sume dalam kedaan sihat walafiat hendaknya..hehe..thankz for sudi bace entry syah nie key..take care..daa~ >,<



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved syaharchilesblogz.blogspot.com